/ /

Kağıthane şarkıları albüm oldu

27 Ocak 2014

editor

Kağıthane Belediyesi, kültürü canlı tutmak ve ona sahip çıkmak adına geçmişten bugüne kadar gelen Kağıthane şarkılarını albüm haline getirdi.

“Mutluluk Diyarının Suları” anlamına gelen “Ma-i Sa’d-abad” adıyla çıkan albümde, hepsi birbirinden değerli söz ve müziklere sahip 13 parça yer alıyor. Parçaların yorumları ise “Taş Plak Sesli Kadın” lakabıyla bildiğimiz Sema Moritz imzası taşıyor.

kagithanealbum

Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Gültepe Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım konserinde kültürün bir toplumun tarihinde ne kadar büyük önem arz ettiğini ifade etti. “Kağıthanemiz için çok gurur verici bir projeydi. Böyle güzel bir çalışmaya hep birlikte tanık olduk. Zaten bu memlekette yaşıyor, ekmeği ve suyunu kullanıyorsak, bu memleketin kültürünü, tarihten gelen uzantılarını da bilmemiz lazım. İşte o zaman buranın gerçek bir hemşehrisi olduğumuzu söyleyerebiliriz” ifadelerine yer verdiği konuşmasında, geleceği bir şeyler bırakma gayretinde vatandaşın desteği ve katkısının da çok önemli olduğunun altını çizdi.

İlçe halkına güzel bir müzik ziyafeti sunan Sema Moritz, konser sonunda davetlilere imzalı albüm de dağıttı.


Yorumlar(0)